App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Laatste dagen van Slot bij Feyenoord: ‘Ik ga met veel plezier deze week in’

Laatste dagen van Slot bij Feyenoord: ‘Ik ga met veel plezier deze week in’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voor de overstap van Arne Slot naar Liverpool wereldkundig zal worden gemaakt. De oefenmeester spreekt vol lof over zijn tijd in Rotterdam op de persconferentie na afloop van het duel tegen NEC.

“Ik ga met veel plezier deze week in”, liet de oefenmeester weten.

Hij blikt terug op zijn tijd in Rotterdam, die hij als zeer prettig heeft ervaren. “In de afgelopen drie jaar dat ik hier gewerkt heb, heb ik elke dag met ongelofelijk veel plezier naar het trainingscomplex gereden. Ten eerste omdat daar kwalitatief hele goede mensen werken, maar ook omdat er hele fijne mensen werken. Ze hebben mij vanaf dag één thuis laten voelen, dus het is enerzijds heel mooi om daar nog een week naartoe te mogen, maar anderzijds ook met het gevoel dat ik echt iets ga missen”, aldus Slot.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert