App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Je hebt dan iets creatievers nodig, dat heeft Zerrouki niet’

‘Je hebt dan iets creatievers nodig, dat heeft Zerrouki niet’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren van NEC, maar makkelijk ging het allerminst. Aan Rotterdamse zijde stonden Ramiz Zerrouki en Thomas Van den Belt in de basis en bij Rijnmond wordt het spel van de middenvelders besproken.

”Als je gaat kijken naar bepaalde spelers zie je wel een bepaalde ontwikkeling. Maar als je bijvoorbeeld Zerrouki en Van den Belt vergelijkt met de spelers die normaal in de basis staan, is het wel wat anders. Zerrouki speelde een ongelukkige wedstrijd, het was niet goed. Gonzàlez rende hem in de eerste helft gewoon voorbij”, stelt Dennis Kranenburg.

Ook het spel van Van der Belt geeft twijfels ”Van den Belt ontwikkelt zich bij Feyenoord. Ik zie in hem alleen geen onbetwiste basisspeler in de toekomst.” Stout haakt in: ”Zerrouki is een hele goede sloper gebleken in de wedstrijd tegen Atletico Madrid. Feyenoord speelt alleen zijn meeste wedstrijden waarin ze geen sloper nodig hebben. Je hebt dan iets creatievers nodig, dat heeft Zerrouki niet.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert