App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘In totaalplaatje met drukzetten en meevoetballen moet hij nog wel stappen maken’

‘In totaalplaatje met drukzetten en meevoetballen moet hij nog wel stappen maken’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Dit Was Het Weekend bespreken de heren aan tafel de prestaties van Feyenoord, dat zondag won van NEC. In de ploeg van Slot mocht Ayase Ueda wederom in de basis beginnen.

Perez ziet het wel zitten in de Japanner. “Ik vind Ueda wel een leuke speler. De trainer zei de hele tijd dat hij nog niet echt had overtuigd en het had laten zien, maar ons tegenargument was natuurlijk dat hij ook niet heel veel minuten heeft gehad. Op de training maakte hij dan toch veel goals.”

“Nu heeft hij drie goals in de laatste drie wedstrijden.” De analist schat in dat Ueda een goede kans heeft volgend seizoen. “Ik zie dat eigenlijk wel ja. Ik kan me ook niet voorstellen dat ze een andere spits halen als je hier al negen of tien miljoen euro voor hebt betaald.”

Karim El Ahmadi ziet ook verbeterpunten. “Ik vind dat hij wel kwaliteit heeft om af te werken, maar het totaalplaatje met drukzetten en meevoetballen moet hij nog wel stappen maken. Perez haakt in: “Ik zie meer momenten dat hij goed de momenten herkent van afgeven of schieten. Richting volgend seizoen kan je ook je middenvelders meer uit elkaar laten spelen zodat de lijn naar je spits vrij is en je dan kan aansluiten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert