App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ik denk dat Feyenoord er spijt van heeft dat het zoveel geld voor hem heeft uitgegeven”

“Ik denk dat Feyenoord er spijt van heeft dat het zoveel geld voor hem heeft uitgegeven”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren van NEC, maar overtuigend was het allerminst. Aan Rotterdamse zijde begon Ramiz Zerrouki in de basis en in FC Rijnmond bespreken Martijn Krabbendam en Robert Maaskant het spel van de middenvelder.

“Het is een speler die in zijn eerste jaar veel moeite heeft gehad, omdat hij bij Twente op een andere manier speelde dan bij Feyenoord”, zegt Krabbendam. “Gisteren zag je dat goed in die grote ruimtes, maar wie komt er niet in de problemen als hij daarin moet verdedigen? Dat geldt ook voor Zerrouki. Maar hij mist toch een beetje de dynamiek en het loopvermogen dat Timber en Wieffer wel hebben.”

Ook Maaskant heeft twijfels. “Ik denk dat Feyenoord er spijt van heeft dat het zoveel geld voor hem heeft uitgegeven, terwijl ze betere spelers hebben”, stelde hij. “Hij is zeer nuttig geweest, maar wel voor heel veel geld. Als je dat tegen elkaar afzet, denk ik dat ze dat liever anders hadden gezien. Ze hebben betaald voor een basisspeler en dat is hij niet geworden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert