App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Als Slot gaat, stort het als een kaartenhuis in elkaar”

”Als Slot gaat, stort het als een kaartenhuis in elkaar”

door Dominique Rademaker
2 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt slecht een kwestie van tijd voor de overstap van Arne Slot naar Liverpool wereldkundig zal worden gemaakt. In de NOS Voetbalpodcast bespreken Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu de overstap én hoe het verder moet bij Feyenoord.

Grueter is positief. “We hoeven het belang van Slot niet te bagatelliseren. Hij heeft in drie jaar zo ongelofelijk veel veranderd binnen de club. Hij heeft niet alleen gezorgd voor succes – het kampioenschap, de beker en de Conference League-finale – en Feyenoord heel aansprekend voetbal laten spelen, maar hij heeft ook een enorme professionaliteit op gang gebracht. Een totale verandering van denken en van werken. Feyenoord heeft weer structureel aansluiting gevonden bij de top van Nederland.”

Grueter ziet het ook na het vertrek van Slot goed gaan bij de Stadionclub. “Ze zijn natuurlijk heel afhankelijk van één persoon, maar Feyenoord heeft er wel hard aan gewerkt om die afhankelijkheid te voorkomen. Het fundament ligt er, de visie is er. Alles wat daarop gebouwd is, blijft staan. Daar gaan ze verder mee aan de slag. Er is nu veel meer dan voor Slot naar Feyenoord kwam.”

Arman Avsaroglu is niet zo positief.  “Hier geloof ik echt niet in. Als Slot gaat, stort het als een kaartenhuis in elkaar. De rol van de trainer is zo doorslaggevend… Als je er een andere trainer neerzet en het is de verkeerde, dan komen al die oude problemen toch weer aan de oppervlakte.” Dat Feyenoord een goede opvolger aanstelt, vindt hij ook niet vanzelfsprekend. “Je kunt niet makkelijk de goede keuze maken als je de beste Nederlandse trainer van de laatste jaren hebt gehad. Er zijn niet veel trainers die zo goed zijn, dus elke keuze die je maakt is minder dan wat je had. Dat kan verkeerd uitpakken.”

Reageer op dit artikel

2 reacties

Oscar maj 15 mei 2024 - 22:41

Henk faser is de ideale training voor feyenoord

Reply
Snarf 17 mei 2024 - 20:04

Wie is Arman Avsaroglu ?

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert