Home Laatste Feyenoord Nieuws Van den Belt: ‘Ik heb er wel een goed gevoel over’

Van den Belt: ‘Ik heb er wel een goed gevoel over’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vanmiddag van NEC en aan Rotterdamse zijde mocht Thomas van den Belt in de basis starten. Na afloop reageerde de jongeling tegenover ESPN.

Hoe heeft de middenvelder de middag beleefd?  “Heel warm! Die 0-1 voorsprong kort voor rust was heel lekker. Dat we dan gelijk na rust een tegengoal krijgen, is wel heel vervelend. Daarna hebben we ons wel herpakt en komen we goed op 1-2. Dat we dan tegen tien man weinig kansen krijgen en ook nog op 2-2 komen, dat is ook wel vervelend. Het zegt ook wat over ons dat we dan de 2-3 scoren.”

Wederom trok Feyenoord in de eindfase het duel over de streep en dat is toch wel kenmerkend dit seizoen. “In de tweede seizoenshelft wel. In de eerste seizoenshelft denk ik dat het tegen zat en misschien dat we op bepaalde momenten iets minder speelden en daardoor wedstrijden niet over de streep konden trekken, maar in de tweede seizoenshelft zijn we aardig bezig. Volgens mij zijn we bijna twintig wedstrijden op rij nu ongeslagen. Dat zegt ook wel iets over ons en daar kunnen we mee verder naar volgend seizoen.”

Door de blessures van Quinten Timber en Antoni Milambo mocht de middenvelder in de basis beginnen. “Ik was niet verrast. Quinten ging er geblesseerd af, dus ik wist wel dat dit kon gebeuren. Het is wel fijn om je naam dan op het bord te zien staan. Het ging prima, paar goede balcontacten en voor de goal die kopbal uit de corner was jammer. Ik heb er wel een goed gevoel over.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws