App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs: ”Met tien komen ze zelf eruit, dat mag niet”

Stengs: ”Met tien komen ze zelf eruit, dat mag niet”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vanmiddag van NEC, maar makkelijk had de ploeg van Arne Slot het allerminst. Na afloop reageerde Calvin Stengs tegenover de camera van ESPN.

”Ik denk dat we de overhand hebben in de eerste helft. We kwamen niet tot veel kansen, maar we scoren een goede goal van mij. Maar hoe we na de rust starten, dat mag eigenlijk niet. We waren slordig en iedere keer verloren we te snel de bal als we van kant wisselden. We kregen daardoor een wedstrijd die te veel op en neer ging. Met tien komen ze zelf eruit, dat mag niet.”

Hoe leefde deze wedstrijd in de ploeg? ”Ik denk dat we de tweede seizoenshelft nog niet hebben verloren, dat wilden we doorzetten. We moesten gas blijven geven en als je dan toch weer op 2-2 komt, is dat wel vervelend. Het is zo onnodig en het wordt mentaal steeds zwaarder.”

Stiekem hoopt hij nog op een plek bij Oranje. ”Ik zag Proper z’n been uitsteken dus ik dacht ik schuif hem er tussendoor. Het zou mooi zijn om bij Oranje mee te mogen doen, dat speelt in je achterhoofd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert