App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot eerlijk: ‘De tweede helft was ik absoluut niet tevreden over’

Slot eerlijk: ‘De tweede helft was ik absoluut niet tevreden over’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In zijn enalaatste wedstrijd aan het roer bij Feyenoord won Arne Slot vanmiddag van NEC in een zonovergoten Nijmegen. Na afloop reageerde de oefenmeester tegenover ESPN.

”Over de eerste helft ben ik tevreden, alhoewel ik kijk naar hoe we opbouwden. Als ik vanavond mijn vader zou bellen, denk ik dat hij zou zeggen: ‘Heel fijn wat jij van dat opbouwen vindt, maar ik zou graag meer voor de goal willen zien.’ Dat is vaak het verschil tussen wat ik er van vind als trainer ten opzichte van wat iemand voor de tv er van vindt. Ik vond ook dat de dominantie tot meer kansen moet leiden. De tweede helft was ik absoluut niet tevreden over, het lag te vaak open”, aldus Slot.

Toch wist Feyenoord in de slotfase de wedstrijd te beslissen en volgens Slot heeft dit met name te maken met kwaliteit. ”Het heeft veel met kwaliteit te maken. Zij staan met tien man en wij brengen veel aanvallende kwaliteiten. Dan is de kans aanwezig dat ze een gaatje vinden. Het heeft ook te maken met de tegenstander die met veel aanvallers stonden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert