App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez en Timber onzeker voor uitduel in Nijmegen

Gimenez en Timber onzeker voor uitduel in Nijmegen

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord reist zondag af naar Nijmegen, waar de laatste uitwedstrijd van het seizoen op het programma staat. Het bezoek aan N.E.C., onlangs ook de tegenstander in de finale van de TOTO KNVB Beker, gaat mogelijk voorbij aan Santiago Gimenez en Quinten Timber.

Beide spelers zijn een twijfelgeval voor het duel in de voorlaatste speelronde van het seizoen, zo gaf hoofdtrainer Arne Slot vrijdag aan tijdens de persconferentie. ‘Ze hebben vandaag niet mee kunnen trainen, al verwachten we Quinten morgen wel weer op het veld. Het moet blijken of zij zondag inzetbaar zijn.’

Vijf Feyenoorders missen de uitwedstrijd in Nijmegen in elk geval: Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Bart Nieuwkoop, Antoni Milambo en Gjivai Zechiël. Voor laatstgenoemde geldt wel dat hij na een lange afwezigheid weer met de groep meetraint, maar een terugkeer in de wedstrijdselectie komt nog te vroeg.

Bij winst op N.E.C. blijft een puntenverbetering ten opzichte van vorig seizoen nog mogelijk voor Feyenoord. De ploeg staat nu met nog twee duels te spelen op 78 punten, waar er vorig seizoen in totaal 82 werden behaald. ‘Die prikkel houdt ik de jongens wel voor’, aldus Slot.

N.E.C. – Feyenoord begint zondag om 14:30 uur en is live te zien op ESPN 3.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert