App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Hij kan beter naar Leipzig dan de middenmoot van de Premier League”

”Hij kan beter naar Leipzig dan de middenmoot van de Premier League”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Lutsharel Geertruida is een van de sterkhouders in het elftal van Arne Slot en een transfer deze zomer behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. In Voetbalpraat van ESPN bespreken Mario Been en Yordi Yamali het spel van de mandekker.

“Ik kan me voorstellen dat Geertruida zich bij heel veel clubs wel in de kijker heeft gespeeld”, begint Mario Been. “Hij laat zien dat hij gewoon een goede speler is en het verbaast mij niet dat er clubs zijn die hem graag willen hebben.” Ook Yordi Yamali denkt dat het een mooie stap is. “Het ligt er een beetje aan. Ik weet dat hij er toen ontzettend goed mee omging, terwijl het een ontzettend grote teleurstelling moet zijn geweest.”

Vorig jaar ketste zijn transfer af en Yamali is benieuwd hoe dit precies is verlopen. “Misschien is het onderling wel heel netjes gecommuniceerd waarom het toen in het water is gevallen. Dat lijkt mij ook de enige optie als je als club weer durft om aan te kloppen.” Kees Kwakman ziet het als een ideale transfer. “Het zou wel een mooie stap zijn. Net een beetje eronder in een mooie competitie. Hij kan dan over twee jaar ook de volgende stap maken. Het hoeft niet meteen naar het hoogste en daar heeft hij een goede kans dat hij speelt.”

“Er heerst daar een goede filosofie en die spelers worden de laatste jaren altijd verkocht aan grotere clubs.” Yamali is het daar roerend mee eens. “Hij kan beter naar Leipzig dan de middenmoot van de Premier League. Leipzig heeft Real Madrid dit seizoen echt doen wankelen dus qua stap is het niet te klein.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert