Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dennis te Kloese gaat niet meer tijdens de transferwindow op vakantie’

‘Dennis te Kloese gaat niet meer tijdens de transferwindow op vakantie’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot staat op het punt om Feyenoord te verlaten voor het Engelse Liverpool en dus zijn het drukke tijden voor directeur Dennis Te Kloese. Chef sport Marcel van der Kraan laat in gesprek met De Telegraaf zijn licht schijnen op een opvolger van de succestrainer.

“Dennis te Kloese gaat niet meer tijdens de transferwindow op vakantie, dus hij ging nu meteen na de finale op vakantie”, vertelt Marcel van der Kraan. “Ik denk dat op dit moment Dick Schreuder een belangrijke kandidaat is, die bij Castellón net gepromoveerd is. Volgens mij is er inmiddels wel wat contact geweest, maar hij ligt nog vast voor drie jaar en is de best betaalde trainer buiten de La Liga. Feyenoord zal, zoals ze zelf geld willen hebben voor Arne Slot, dan zelf ook een heel fors bedrag moeten betalen. Een paar miljoen voor Dick Schreuder.”

Valentijn Driessen plaatst hier zijn vraagtekens bij. “Het is wel iemand die geen ervaring heeft. Anderhalf jaar bij Zwolle zegt nog niet zoveel en bij de amateurs heeft hij het heel goed gedaan en stond hij er heel goed op. Het is wel een man die zich overal behoorlijk laat gelden, dus Feyenoord zou wel een bijzonder type binnenhalen.”

Van der Kraan haakt in over een veelgehoorde optie. “Pusic is mega populair bij de spelers en dat kan helpen, maar Dennis te Kloese is ontzettend naar de data aan het kijken. Hij kijkt naar de persoon, naar het karakter, maar ook naar wat mensen presenteren met welk materiaal en hoeveel kansen ze creëren. Hij doet een heel groot data-onderzoek naar elke kandidaat.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws