App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot over bekendmaking overstap: ‘Het zal een kwestie van dagen zijn’

Slot over bekendmaking overstap: ‘Het zal een kwestie van dagen zijn’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot wordt inmiddels al een aantal weken gelinkt aan het Engelse Liverpool, maar tot een officiële bekendmaking kwam het nog niet. Voorafgaand aan het duel met NEC gaat Slot in op het wereldkundig maken van de deal.

”Het zal een kwestie van dagen zijn. Dat zeg ik elke keer, en dat verwacht ik nu ook. Dat zijn dingen waar wat meer voor nodig is dan met een lijstje naar de winkel gaan en de boodschappen afvinken. Het zijn dingen die met de juiste timing moeten gebeuren en alles moet uitgewerkt worden. Daar zitten nog wel eens wat dingen aan vast. Die combinatie van factoren zorgt ervoor dat het nog niet gecommuniceerd is, maar maak je geen zorgen. Dat gaat gebeuren. Het ligt niet aan mijn contract, maar ik ga er verder niet over uitweiden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert