App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Schreuder: ‘Het is natuurlijk heel lastig om nee tegen Feyenoord te zeggen’

Schreuder: ‘Het is natuurlijk heel lastig om nee tegen Feyenoord te zeggen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dick Schreuder heeft opnieuw succes geboekt door Castellón te laten promoveren, nadat hij al eerder PEC Zwolle naar een hoger niveau had gebracht. De 52-jarige coach is begonnen aan een ambitieus project met de Spaanse club en streeft ernaar om met aanvallend voetbal zo hoog mogelijk te eindigen. Door zijn voetbalvisie gaan er al snel geruchten dat hij een geschikte opvolger zou zijn voor Arne Slot.

“Ik heb me daar heel erg van afgezonderd”, reageert Schreuder tegenover het AD. “Omdat ik hier mijn werk goed wil doen. Maar op den duur ontkwam ik er niet meer aan. Er begonnen steeds meer mensen uit Nederland mij dat soort berichten te sturen. Zoals er in Spanje ook belangstelling voor mij is. Dat doet je goed, natuurlijk. Maar ik voel me gewoon enorm goed hier, bij deze club.”

De oefenmeester gaat verder. “Het is natuurlijk heel lastig om nee tegen Feyenoord te zeggen. Maar dat geldt voor elke top 3-club in Nederland. Of welke club dan ook. En wat komt, dat komt. Maar op dit moment is het allemaal niet aan de orde. Daarom gaan we hier nog eerst rustig door.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert