App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Huurling wil meer speeltijd: ‘Het is niet optimaal’

Huurling wil meer speeltijd: ‘Het is niet optimaal’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ondrej Lingr kwam afgelopen zomer over van Slavia Praag en voelt zich thuis in Rotterdam. Toch had hij gehoopt op meer speeltijd. Na dit seizoen wil hij in gesprek met Dennis Te Kloese.

“Het is niet optimaal”, oordeelt Lingr over zijn huidige situatie bij Feyenoord. De stap naar de Champions League was heel groot, maar hij vond zelf wel snel te leren om anders op het veld te ‘werken’. “Helaas kreeg ik bijna geen kans. Het is jammer, want zowel de stad als de club zijn geweldig. We weten niet wat er gaat gebeuren, er komt waarschijnlijk een nieuwe coach.”

“Maar voetbal is een korte aangelegenheid en ik zou het vreselijk vinden om nog een jaar te verliezen”, doelt de middenvelder op zijn huidige speeltijd en zijn ontwikkeling “Mijn zaakwaarnemer en ik werken al aan de toekomst en ik ben niet tegen een nieuwe uitdaging. Het zal uiteraard van Feyenoord afhangen of ze mij willen behouden of laten gaan.”

Toch voelt hij zich thuis in Rotterdam en gaat het puur om het sportieve aspect, zo laat hij weten in gesprek met Seznam Zpravy. “Ik moet zeggen dat ik bang was omdat dit mijn eerste ervaring in het buitenland is en ik mijn hele leven in Tsjechië ben geweest. Maar Nederland is een geweldig land, mijn vriendin die hier bij mij is heeft mij ook enorm geholpen. We zijn er gewend en daar is geen enkel probleem mee. We voelen ons hier echt thuis.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert