App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen heeft advies voor Timber: Wat heeft het nog voor zin om nog langer in de Eredivisie te blijven?

Driessen heeft advies voor Timber: Wat heeft het nog voor zin om nog langer in de Eredivisie te blijven?

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber heeft de afgelopen maanden een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. In de Kick-Off Podcast van De Telegraaf laat Driessen weten dat hij denkt dat Timber klaar is voor de Premier League.

“Die doet nu alles met twee vingers in de neus. Daardoor gaat hij zo veel doen, dat hij ook fouten gaat maken. In feite kan hij het hele seizoen op zestig procent spelen in de Eredivisie, op drie, vier wedstrijden na.”

Wat hem betreft is Timber klaar voor een stap hogerop. “Wat heeft het nog voor zin om nog langer in de Eredivisie te blijven? Dan zegt iedereen: ja, die Champions League. Maar dat kan ook heel snel afgelopen zijn voor het nieuwe Feyenoord. Als hij de kans krijgt, zou ik altijd naar de Premier League gaan.”

Mike Verweij denkt dat Timber klaar is om samen met Slot de stap te maken naar Liverpool. “Je zult echt wel aan de intensiteit van de Premier League moeten wennen, maar ik denk wel dat hij een speler is die heel snel kan aanhaken.” Ook Driessen sluit zich daarbij aan. “Er zijn heel veel van dit soort spelers in Engeland. Maar hij moet zich verder ontwikkelen, dus daarom moet je weg”, aldus Driessen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert