App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Zoon Arne Slot zingt luidkeels mee op Vak S: ‘Misschien was hij wel de gene die het elke keer aan het inzetten was’

Zoon Arne Slot zingt luidkeels mee op Vak S: ‘Misschien was hij wel de gene die het elke keer aan het inzetten was’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren met speels gemak van PEC Zwolle maar waar het vooral over ging was het toezingen van Arne Slot, wat ook voor de oefenmeester zelf heel bijzonder was.

“Dit verhaal gaat vast de kranten halen”, weet Slot zelf al te voorspellen. “Maar mijn zoon had nog één wens in de drie jaar dat ik hier was. Dat was namelijk dat hij hier tussen de harde kern zou kunnen staan. Ik zag net al de video’s voorbij komen dat hij luidkeels aan het meezingen was. Misschien was hij wel de gene die het elke keer aan het inzetten was, Maar zijn droom is uitgekomen dat hij op de harde kern een wedstrijd mocht kijken.”

De laatste thuiswedstrijd tegen Excelsior kan niet iedereen erbij zijn. “Vervelend genoeg is dan een aantal vakken dicht, dus dat vind ik wel heel erg jammer. Zeker voor mezelf, maar ook echt voor een aantal jongens. Ik denk dat die in een goed seizoen als deze ook een andere afsluiting zouden verdienen, maar dit is de realiteit.”

Het zal niet lang duren voor de overstap wereldkundig zal worden gemaakt. “Dat zal wel een lastige dag zijn. Niet alleen omdat je afscheid neemt van het stadion en de fans, maar ook omdat het de laatste dag is dat de spelers en staf bij elkaar zijn. Ik heb hier heel veel waardering gehad, maar datzelfde had ik op 1908 ook. Ik heb een geweldige tijd gehad en elke dag met veel plezier naar de club gereden. Dat zal een lastige dag worden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert