App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot over meenemen spelers: ‘Alle speculaties die je daarover hoort, zijn volstrekt ten onrechte’

Slot over meenemen spelers: ‘Alle speculaties die je daarover hoort, zijn volstrekt ten onrechte’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De transfer van Arne Slot naar Liverpool zal zeer binnenkort wereldkundig worden gemaakt. Met zijn transfer speelt ook de vraag of hij spelers van Feyenoord mee zal nemen, maar hier is de oefenmeester duidelijk over.

Of Timber een stap moet gaan maken? “Ik heb in de afgelopen jaren heel veel spelers gezien die een geweldig seizoen hadden en het jaar daarop ook nog in de Eredivisie speelden. Quinten heeft een heel erg sterk seizoen en heeft zich heel erg ontwikkeld dit jaar, maar met hem ook een aantal anderen. Als Feyenoord weer het hoogst haalbare nastreeft, dan zijn dit ook jongens die je heel graag wil behouden. Maar dat is niet iets waar ik nog over ga.”

Valentijn Driessen zegt dat Timber niet vrolijk wordt van tien wedstrijden spelen op zestig procent, maar Slot gaat daar niet helemaal in mee. “Maar je speelt wel elke week. Er zijn ook voorbeelden van spelers die naar het buitenland gaan en daar niet spelen. Ze hebben volgend jaar bij Feyenoord volgend jaar weer acht Champions League-wedstrijden, dus die optelsom moet elk individu voor zichzelf maken. Daarnaast gaat het ook nog om de transfersom.”

Over spelers meenemen is hij duidelijk. “Alle speculaties die je daarover hoort, zijn volstrekt ten onrechte. Als het gaat om de spelers van Feyenoord is het daar nog geen een keer over gegaan. Maar ze zijn dusdanig goed, dat ze ongetwijfeld door heel Europa op lijstjes staan, maar ik durf niet te zeggen of dat zo is bij de club waarvan jij denkt dat ik naartoe ga.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert