Home Laatste Feyenoord Nieuws Laatste bezoek Van Polen aan De Kuip: ‘Het is ook gewoon het mooiste stadion van Nederland’

Laatste bezoek Van Polen aan De Kuip: ‘Het is ook gewoon het mooiste stadion van Nederland’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Clubheld van PEC Zwolle Bram van Polen bracht gisteren zijn laatste bezoek aan De Kuip. Na afloop verscheen Van Polen voor de camera van ESPN.

“Ik vind het mooi en hij verdient dit ook”, begint Van Polen over Slot. “Hij heeft hier echt iets moois neergezet en Feyenoord weer aan het voetballen gekregen zoals ze dat niet vaak hebben gezien hier in De Kuip. Ik denk dat Arne genoeg veren in zijn reet heeft gekregen, maar hij is naast een onwijs goede trainer ook een heel goed mens. Dat is voor mij vaak nog veel belangrijker. Het is een oprecht en heel puur mens.”

Over de wedstrijd zelf heeft hij een heldere visie. “Het was in sommige gevallen ook echt wel de mannen tegen de jongens. Hoe wij af en toe worden afgebluft. Ik vond de eerste helft niet eens zo heel gek en hebben zij twee gelukkige doelpunten, maar je bent alleen maar aan het tegenhouden. Ik denk dat we twee kansen hebben gehad, maar verder is het echt tegenhouden. Dan weet je dat de bal een keer via via erin kan gaan. Dat dwingen zij ook wel af.”

“Op een gegeven moment is het gewoon hopen dat ze een beetje rustig aan doen”, gaat hij verder. Dit is zijn laatste bezoek aan De Kuip. “Ik heb hier mooi succes behaald en het is ook gewoon het mooiste stadion van Nederland. Qua sfeer en ook al schelden ze je af en toe helemaal verrot, het blijft wel echt een uniek publiek.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws