App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez over kritische geluiden: ‘Ik kan er beter niet naar luisteren’

Gimenez over kritische geluiden: ‘Ik kan er beter niet naar luisteren’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is de afgelopen tijd niet in zijn beste doen. Waar de spits voor de winterstop aan de lopende band scoorde, heeft hij na de winterstop juist moeite om het net te vinden. In de Podcast Kick ‘t Met gaat de spits in op zijn vorm en op de kritische geluiden die er soms te horen zijn.

“Er zijn veel meningen. Ik kan er beter niet naar luisteren, maar wat ik erover denk is dat zij de waarde niet inzien van het zijn van topscorer van de Eredivisie”, vertelt de Mexicaan. “Ze zien ook niet hoe belangrijk het is om in de Champions League te spelen, of dat je 23 jaar bent en dan op dit niveau kan spelen. Dat is mijn mening.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert