App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord wil drie jeugdspelers contract aanbieden

Feyenoord wil drie jeugdspelers contract aanbieden

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: VoetbalRotterdam

Nadat vandaag bekend werd dat Shiloh ’t Zand, Ismail Ka en Dani Slory zich langer aan Feyenoord gaan verbinden, lijkt het erop dat Feyenoord binnenkort nog meer spelers uit de jeugdopleiding contracten zal aanbieden. Volgens 1908 staan Tobias van den Elshout, Tijme Wessels en Izu Onunta op het punt om hun eerste profcontract te tekenen.

Van den Elshout heeft dit seizoen indruk gemaakt bij Feyenoord Onder 17, waar hij als middenvelder negen doelpunten wist te scoren in 24 wedstrijden.

Ook Wessels zal zich binnenkort voor meerdere jaren aan Feyenoord verbinden. De verdediger past goed binnen het spel van Feyenoord Onder 17 en zal zich de komende jaren verder ontwikkelen in Rotterdam-Zuid. Zes jaar geleden kwam de 17-jarige Wessels over van Sparta Rotterdam. Tot slot kan ook de 16-jarige Onunta zijn eerste profcontract ondertekenen. De spits scoorde dit seizoen vijf doelpunten in tien wedstrijden bij Feyenoord Onder 17.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 7 mei 2024 - 21:10

Pusic

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert