App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord haalt jeugdinternational Slory terug naar Rotterdam

Feyenoord haalt jeugdinternational Slory terug naar Rotterdam

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: VoetbalRotterdam

Vandaag heeft Dani Slory een contract getekend bij Feyenoord. De vijftienjarige jeugdinternational zal na het huidige seizoen overkomen van NAC Breda en zal tot medio 2027 aan de club verbonden zijn. Na de zomerstop zal Slory aansluiten bij Feyenoord Onder 17.

Voor Slory is deze overgang een terugkeer naar de club waar hij eerder tussen 2019 en 2021 speelde. De afgelopen drie seizoenen was hij actief voor NAC Breda en maakte hij zijn debuut voor het Nederlands Elftal onder 16 jaar.

‘Ik ben dankbaar dat ik onder toeziend oog van mijn familie en vrienden een driejarig contract bij Feyenoord heb mogen tekenen,’ zegt Slory. ‘Het voelt goed om weer terug te keren bij de club waar ik in het verleden al een aantal seizoenen heb mogen spelen. Ik wil me op Varkenoord de komende jaren verder ontwikkelen tot een nog completere verdediger.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert