App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord en Shiloh ‘t Zand verlengen

Feyenoord en Shiloh ‘t Zand verlengen

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: VoetbalRotterdam

Feyenoord en Shiloh ‘t Zand zijn het eens geworden over een nieuw contract. De 20-jarige middenvelder, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor FC Dordrecht, zet binnenkort zijn handtekening onder een overeenkomst waarmee hij tot medio 2028 vastligt bij Feyenoord.

‘t Zand is al sinds zijn zevende onderdeel van de Feyenoord-familie. Hij doorliep sindsdien alle jeugdelftallen van Feyenoord Academy en maakte op 23 maart 2022 zijn officieuze debuut voor Feyenoord 1 in de benefietwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Dit seizoen oogst ‘t Zand als huurling veel lof voor zijn spel bij FC Dordrecht. Met 11 doelpunten en 4 assists heeft de jeugdexponent van Varkenoord een belangrijk aandeel in de goede prestaties van FC Dordrecht, dat momenteel op de vierde plaats staat in de Keuken Kampioen Divisie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert