App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Alireza Jahanbakhsh: ‘Ik ben heel gelukkig dat ik zo’n band met de supporters heb’

Alireza Jahanbakhsh: ‘Ik ben heel gelukkig dat ik zo’n band met de supporters heb’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Alireza Jahanbakhsh is nog steeds heel erg gelukkig bij Feyenoord en is trots op de band die hij heeft met de supporters, zo laat hij weten tegenover Feyenoord One.

Ook tegen PEC Zwolle werd de buitenspeler toegezongen door Het Legioen. “Het maakt me emotioneel”, vertelde hij na afloop.. “Voor mij is het belangrijk om mijn best te doen voor de club, hard te werken. Ik ben blij dat de mensen dat zo waarderen. Iedere keer dat ik mijn naam hoor vanaf de tribune, krijg ik kippenveel. Ik ben heel gelukkig dat ik zo’n band met de supporters heb.”

“Ik ben een van de meer ervaren spelers. Als ik inval en het tempo of de energie minder is, probeer ik daarin te pushen. Daarnaast vind het belangrijk om de jongere jongens iedere dag te pushen om beter te worden. Ik heb de afgelopen drie jaar met veel verschillende spelers samengespeeld en altijd probeerde ik met iedereen een goede relatie op te bouwen en binnen de ploeg een goede energie te brengen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert