Home Laatste Feyenoord Nieuws Vink ziet verschil tussen PSV en Feyenoord: ”Ze missen echt een goede pass”

Vink ziet verschil tussen PSV en Feyenoord: ”Ze missen echt een goede pass”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Zondag werd PSV officieel landskampioen van Nederland, waarbij ze het stokje overnemen van Feyenoord. Volgens Marciano Vink is het grootste verschil tussen de twee ploegen te vinden in de aanval. Bij ESPN legt hij uit: “Achterin oogt Feyenoord stabiel, met spelers als Trauner, Geertruida en Beelen. Maar als we naar de tegendoelpunten kijken, zou je moeten concluderen dat PSV de beste verdediging heeft.”

Vink constateerde dat Feyenoord aanvallend niet altijd even sterk was. “Er werd veel verwacht van de buitenspelers, omdat Gimenez te maken kreeg met een vormdip”, legt hij uit. Daarnaast benadrukt hij dat PSV met Joey Veerman een sterke kracht in huis heeft die bij Feyenoord ontbreekt. “Bij Feyenoord heb je Timber, die fantastisch kan draaien en box-to-box kan spelen, maar ze missen echt een goede pass.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws