App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”’Ueda deed het vorige week prima, dus vandaar dat hij blijft staan”

”’Ueda deed het vorige week prima, dus vandaar dat hij blijft staan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het om 20:00 thuis op tegen PEC Zwolle en voorafgaand aan het duel verscheen Arne Slot voor de camera van ESPN.

De oefenmeester koos voor een aanval met Igor Paixão, Ayase Ueda en Luka Ivanusec. “Santi viel uit in de warming up tegen Go Ahead Eagles”, begint Slot tegenover ESPN. “Daarna hebben wij de hele groep een dag of zes vrij gegeven, vooral gericht op de internationals die weinig vrij hebben en straks weer een toernooi spelen. Dus daardoor heeft hij maar twee of drie dagen kunnen trainen. Dat vond ik te weinig om vandaag te spelen en Ueda deed het vorige week prima, dus vandaar dat hij blijft staan.”

Op de flanken kiest Slot voor Igor Paixão en Luka Ivanusec. “Ik vond Luka vorige week een uitstekende wedstrijd spelen. Alle drie kon ik ze eigenlijk niet passeren, maar je moet er toch eentje passeren. Maar Minteh de laatste weken met een rode kaart in de bekerfinale en tegen Go Ahead heb ik hem ook een paar keer zijn man zien laten lopen, dus als je dan onderaan de streep komt, vind ik deze twee het beste.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert