App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs droomt van Oranje: ‘Het zou een mooie bekroning zijn’

Stengs droomt van Oranje: ‘Het zou een mooie bekroning zijn’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Calvin Steng is een van de kanshebbers om deel te nemen aan het EK van aankomende zomer. Hij kreeg eind vorig jaar de kans om zich te bewijzen aan Ronald Koeman, maar raakte vervolgens geblesseerd voor de interlandperiode in maart. Stengs zal nu tijdens de komende wedstrijden moeten laten zien dat hij wederom in topvorm is.

“Je ziet het op Instagram voorbij komen en ik zag ook dat Feyenoord het had gepost”, vertelt Stengs over zijn prachtige assist in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. “Het is mooi om te zien, maar ik ben vooral blij dat we sowieso tweede zijn geworden. Ik kreeg de bal van Lutsha en dan in een split second komt het in je op. Het lukte ook goed, dus dat is mooi.”

Met zestien assists achter zijn naam is de middenvelder bezig aan een uitstekend seizoen. “Het is een mooi aantal en ik hoop er nog een aantal extra te kunnen geven.” De middenvelder heeft de kans om dat te doen in de laatste wedstrijden van de competitie. “Ik wil gewoon fit blijven, belangrijk zijn en alle drie de wedstrijden winnen. Daar gaan we voor.”

Over Oranje is hij duidelijk. “Het zou een mooie bekroning zijn, maar ik ben nu vooral bezig met Feyenoord, dan zie ik wel wat er kan gebeuren.” De wedstrijd tegen PEC Zwolle is de laatste van dit seizoen in een volle Kuip. “Ik denk dat we als team moeten uitstralen hoe we het hele seizoen hebben gespeeld. Dat moeten we tegen PEC weer doen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert