App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot over overstap: ”Ik kan je niet vertellen wanneer het precies naar buiten wordt gebracht”

Slot over overstap: ”Ik kan je niet vertellen wanneer het precies naar buiten wordt gebracht”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is bezig aan zijn laatste weken in Rotterdam en reageerde voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC op zijn overstap naar Engeland.

Een van de adviezen die veelvuldig worden gehoord is dat Slot geen eigen spelers mee moet nemen. “Er zijn altijd goede adviezen van mensen die er gewerkt hebben en ook hun sporen verdiend hebben in de voetballerij. Alleen ik denk niet dat je altijd alles op voorgaande momenten kan plakken. Ik lees ook overal de succesrating van Nederlandse trainers in Engeland. Dus kortom, er zijn zoveel variabelen. Als een speler goed is, zou het niet uit moeten maken van welk niveau hij komt.”

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voor de overstap wereldkundig zal worden gemaakt. “Dit soort dingen hebben altijd even tijd nodig en ik heb altijd al gezegd dat ik veel vertrouwen heb in dat het goed komt. Ik kan je niet vertellen wanneer het precies naar buiten wordt gebracht.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert