Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez weer trefzeker: ‘Ik moet altijd zo scherp het veld in komen’

Gimenez weer trefzeker: ‘Ik moet altijd zo scherp het veld in komen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vanavond met ruime cijfers van PEC Zwolle en aan Rotterdamse zijde was Santiago Gimenez tweemaal trefzeker. Na afloop reageerde de Mexicaan tegenover ESPN.

Zijn eerste goal maakte hij uit een penalty. ”Ik had het niet verwacht, want ik wist niet dat er een penalty gegeven zou worden. Ik vroeg de verdediger van Zwolle wat er gebeurd was en hij zei dat het misschien een penalty zou worden. Dus ik dacht: dat is een mooie kans. Het was crazy.”

De spits gaat verder. ”Ik was een beetje nerveus, want ik miste de vorige. Het is fijn, dit is wie ik ben en ik moet altijd zo scherp het veld in komen.” Ondanks zijn vormdip heeft hij nog steeds het geloof in zichzelf: ”Ik had geen twijfel, ik geloof altijd in mezelf. Mijn familie steunt me altijd. Soms gaat het niet zoals je wil, dan moet je doorgaan. Daarom heb ik weer gescoord dankzij God.”

Vanavond mocht zijn concurrent in de basis beginnen. ”Ayase verdient het, dus ik was niet teleurgesteld. Hij doet het heel goed en ik kreeg tijdens de bekerfinale last van een blessure. Dus hij verdiende een kans. Hij scoorde twee keer de afgelopen wedstrijden, dus daar wil ik hem mee feliciteren.” Nog even kort gaat hij in op het vertrek van Slot. ”Hij gaat het geweldig doen, hij is een goede coach. Ik hoop dat hij ook daar prijzen gaat winnen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws