App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Beelen: ‘Iedereen kan dan ook de motivatie opbrengen’

Beelen: ‘Iedereen kan dan ook de motivatie opbrengen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas Beelen mocht vandaag wederom in de basis beginnen en speelde tegen zijn oude club een sterke partij. Na afloop reageerde de verdediger tegenover ESPN.

”Het was een leuke avond voor ons. Het was leuk om tegen Zwolle te spelen, uit viel ik al in maar nu in de basis. Ik heb helemaal geen contact gehad met mensen van Zwolle.” Toen hem gevraagd werd naar een vergelijking tussen nu en vorig jaar reageert hij: ”Laatste gedeelte heb ik alles gespeeld. Het is snel gegaan dus dat is wel mooi.”

De verdediger gaat verder. ”Het is niet heel moeilijk om je te focussen op een wedstrijd. Het is vooral leuk om een wedstrijd te spelen en de omstandigheden waren ook erg goed. Iedereen kan dan ook de motivatie opbrengen.”

Ook heeft hij nog mooie woorden voor de vertrekkende trainer Arne Slot. ”Als het officieel wordt, is het voor hem een hele mooie stap. Ik ben heel blij voor hem en het is verdiend. Voor ons is het een aderlating. Als hij het zo goed doet en zoiets neerzet bij de club is het logisch dat er grote clubs komen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert