App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Traditionele openingswedstrijd tegen AS Monaco

Traditionele openingswedstrijd tegen AS Monaco

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord zal ook dit jaar een openingswedstrijd in De Kuip spelen om het nieuwe seizoen te beginnen. Zaterdagochtend meldt 1908.nl dat AS Monaco de tegenstander van het duel zal zijn. De Franse ploeg staat momenteel op de tweede plaats in de Ligue 1 en zal volgend seizoen Europees voetbal spelen.

De Franse tegenstander is de vierde die zal oefenen tegen Feyenoord. De Rotterdammers spelen ook tegen SL Benfica in de Eusébio Cup. In Nederland spelen ze een oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht en Cercle Brugge.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert