Home Laatste Feyenoord Nieuws ”In Engeland krijg je tien keer meer publiciteit in vergelijking met clubs uit andere grote competities”

”In Engeland krijg je tien keer meer publiciteit in vergelijking met clubs uit andere grote competities”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot staat aan de vooravond van zijn overstap naar het Engelse Liverpool. Gary Cotterill van Sky Sports gaat bij RTV Rijnmond in op de overstap en hoe de pers in Engeland te werk gaat.

“Het is zo’n groot verhaal in Engeland”, begint Cotterill.  “Liverpool is zo’n grote club met een enorme historie. En wie gaat Jürgen Klopp opvolgen? We denken dat we de man kennen die hem gaat opvolgen. Maar bij de persconferentie na Go Ahead Eagles was ik niet welkom.” Cotterill sprak eerder al heel kort met Slot voor het spelershotel vorige week donderdag. “Het probleem was dat de club en Arne het niet erg leken te vinden, maar het personeel van het hotel probeerde me tegen te houden.”

Cotterill vervolgt. “In Engeland krijg je tien keer meer publiciteit in vergelijking met clubs uit andere grote competities. En doe dat nog eens keer tien bij clubs als Liverpool en Manchester United, want dat zijn wereldmerken. Ik denk dat het een situatie was als met Ten Hag die naar United ging, al was hij niet klaar voor de hoeveelheid media-aandacht ten opzichte van wat hij gewend was bij Ajax.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws