Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord wil Bosschaart als trainer voor O21 elftal

Feyenoord wil Bosschaart als trainer voor O21 elftal

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord is van plan om Pascal Bosschaart te benaderen voor de vacature bij Feyenoord Onder 21, zo laat 1908 weten. Het bestuur heeft al geïnformeerd of de huidige assistent-trainer van FC Dordrecht interesse heeft in de functie. De verwachting is dat Bosschaart en de club met elkaar in gesprek gaan over de invulling van de rol.

Eerder deze week werd bekend dat de huidige hoofdtrainer, Melvin Boel, na tien jaar de club zal verlaten. Boel heeft nog wel geprobeerd om in hoger beroep te gaan tegen het besluit van de club, maar dit heeft hij verloren. Bosschaart wordt nu gezien als de gewenste opvolger.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws