App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws FC Rijnmond: ‘Ik had eerlijk gezegd wel witte rook verwacht’

FC Rijnmond: ‘Ik had eerlijk gezegd wel witte rook verwacht’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot gaat de nieuwe trainer van Liverpool worden en bij FC Rijnmond bespreken de gasten de overstap van de oefenmeester.

Dennis van Eersel is van mening dat het allemaal vrij lang duurt.”Ik had eerlijk gezegd wel witte rook verwacht. De berichten over het mondelinge akkoord zijn alweer van een week geleden. Misschien duurt het zo lang, omdat Liverpool direct alles wil communiceren dus ook alle assistenten. Maar Sipke Hulshoff is één van de assistenten en die is ook werkzaam bij het Nederlands elftal en wil graag naar het EK. Daar wordt misschien nog over gesproken. Het bericht gaat er komen en inclusief de assistenten gaat het bedrag richting de 15 miljoen euro.” Van Stee haakt in. ”Slot bepaalt wanneer Hulshoff naar Liverpool komt.”

Geert den Ouden gaat verder. ”Ik vind het voor iedereen een winst. Slot en Feyenoord hebben in elkaar geïnvesteerd. Slot heeft AZ achter zich gelaten en Feyenoord heeft z’n nek uitgestoken. Slot heeft zich kunnen ontwikkelen als coach bij Feyenoord en heeft iets moois neergezet. Feyenoord heeft hem een geweldig salaris gegeven. Slot gaat naar een mooie club en Feyenoord heeft geld binnen wat ze kunnen investeren.” Vervolgens is hij positief over de transfer. ”Ik hoop dat hij zich hetzelfde gaat gedragen en werken als hij nu doet. Dan verwacht ik geen problemen voor Slot.”

Vervolgens ontstaat de discussie wie de nieuwe trainer moet worden. ”Het is denk ik heel belangrijk dat je voor een Nederlandse trainer gaat. Je moet iemand vinden die de cultuur binnen de club kent. De trainer zal niet veel krediet krijgen, omdat zijn voorganger het geweldig heeft gedaan. Men verwacht aanvallend voetbal en resultaat.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

edaalpol@live.nl 7 mei 2024 - 14:36

Slot is niet te evenaren door welke trainer dan ook. Als trainer en als persoon. Hoop niet dat hij spelers mee neemt van Feyenoord. De komende tijd wordt het moeilijk voor Feyenoord om dezelfde prestaties te evenaren.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert