Home Laatste Feyenoord Nieuws De Mos: ‘De concurrentie slaapt ook niet’

De Mos: ‘De concurrentie slaapt ook niet’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Aad de Mos gelooft niet dat PSV de aankomende titel in Eindhoven volgend jaar wederom zal binnenslepen. Hij denkt dat de concurrentie actief zal blijven en waarschuwt in het programma Twee Viertje met Aad dat het geen garantie is dat Peter Bosz opnieuw de titel zal winnen.

“Ik denk niet dat PSV hierna weer fluitend kampioen wordt. Het jaar na het kampioenschap is altijd moeilijk en de concurrentie slaapt ook niet. Die zullen zich ook weer willen versterken. Feyenoord en Ajax zullen er alles aan doen om dichter bij PSV te komen en je weet nooit hoe PSV uit zo’n kampioensjaar komt met het aan- en verkoopbeleid. Het is altijd heel moeilijk voor een club en trainer om twee keer achter elkaar kampioen te worden. Dus dat is niet voor mij een zekerheidje, absoluut niet.”

“Spelers kunnen een beetje volgevreten raken en wat minder gaan doen dan het eerste jaar onder Peter Bosz. Op de een of andere manier kan er sleet op komen. Veel spelers zijn toch geselecteerd voor de nationale ploegen. Nieuwe spelers is de vraag of ze in de kleedkamer passen, dat is het mooie van voetbal. Je begint allemaal weer op nul en Ajax staat bij nul gespeeld altijd bovenaan en PSV in de middenmoot. Dus in voetbal is het niet zo logisch als iedereen denkt.”

De Mos gaat verder. “Ik praat uit ervaring want eerst wordt Ajax kampioen, dan wordt Feyenoord kampioen en dan PSV. Het schommelt altijd tussen die drie clubs. Met een nieuwe trainer bij Feyenoord of Ajax kan het in eens een goede chemie zijn en kan het aanslaan. Je weet het niet. Ik ben er niet van overtuigd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws