Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Zolang als het nog niet officieel is, kan ik nog geen antwoorden geven”

”Zolang als het nog niet officieel is, kan ik nog geen antwoorden geven”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot staat op het punt om te tekenen bij Liverpool, maar toch wilde de oefenmeester vanmiddag op de persconferentie weinig loslaten over de overstap.

“Er is nog steeds niks officieel bevestigd”, begint Slot op de persconferentie. “Je ziet dat ik hier met een Feyenoord-embleem op mijn shirt zit en dat het de bedoeling is dat het over Feyenoord gaat, maar in de basis heb ik er alle vertrouwen in dat het rond gaat komen. Wanneer dat exact gaat zijn, kan ik nog niet vertellen.”

Slot gaat verder. “Zolang als het nog niet officieel is, kan ik nog geen antwoorden geven. Na het seizoen kan ik antwoorden geven op alle vragen, want ik ben nu bezig om zoveel mogelijk punten met Feyenoord te halen, terwijl Liverpool ook nog met een seizoen bezig is. De afgelopen dagen ben ik niet in Engeland geweest.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws