App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Heel veel mensen hebben bijgedragen aan de succesvolle drie jaar’

‘Heel veel mensen hebben bijgedragen aan de succesvolle drie jaar’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot staat op het punt om trainer te worden van Liverpool en trekt na drie succesvolle jaren de deur in Rotterdam achter zich dicht.

Kwam hij altijd bij een club waar hij moest opbouwen? “Door wat jij zegt klopt dat wel een beetje. Het is altijd afhankelijk van de definitie van ‘weinig budget’, maar het is vaak wel zo geweest dat ik teams moest opbouwen en er geen ongelimiteerde budgetten waren. Wat dat betreft ga ik, als ik ga, op het verkeerde moment weg. Mede door hoe wij hier de afgelopen drie jaar met zijn allen hebben gewerkt. Heel veel mensen hebben bijgedragen aan de succesvolle drie jaar.”

Slot gaat verder. “Wat vooral relevant is, is de vraag of jij dezelfde investeringen kan doen als je concurrenten. Bij Cambuur zat ik aan de bovenkant en bij Feyenoord zit ik ook aan de bovenkant van investeringen. Met AZ zaten we er misschien net iets onder. Ik ben eigenlijk altijd wel in gelukkige omstandigheden geweest om bij clubs te werken die zeker niet aan de onderkant zaten qua budgetten en kwaliteit van de spelers.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert