App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Arne Slot was een perfect uithangbord voor Feyenoord”

”Arne Slot was een perfect uithangbord voor Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot zal Feyenoord deze zomer na drie seizoenen gaan verlaten. Martijn Krabbendam geeft tegenover Voetbal International zijn visie op de werkwijze van de oefenmeester.

“Behalve een toptrainer, was Arne Slot een perfect uithangbord voor Feyenoord. Hij vertegenwoordigde de club nationaal én internationaal op een voorbeeldige manier. Slot is welbespraakt en nooit te beroerd zijn visie of beslissingen op een heldere manier uit te leggen. Daarbij zag hij de media niet als een vijand, maar juist als een kans zijn boodschap goed voor het voetlicht te krijgen. Daarmee dwong hij een natuurlijke autoriteit af, iets wat voor een trainer van Feyenoord ook belangrijk is. ”

Krabbendam gaat verder over Te Kloese. “Feyenoords algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese vertelde onlangs hoe hij iedere keer weer versteld stond van de manier waarop Slot nieuwe spelers overtuigde voor Feyenoord te kiezen. Volgens Te Kloese lukte het Slot iedere speler enthousiast te krijgen. Hierin ligt ook een belangrijke taak voor de nieuwe trainer van Feyenoord. De club heeft weliswaar meer geld te besteden, maar niet zo veel dat het geen concurrentie heeft. Sterker: nog steeds moet Feyenoord het hebben van een goed verhaal, waarbij niet alleen de resultaten en het Champions League-voetbal verleidelijk zijn, maar vooral de individuele ontwikkeling van spelers zelf”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert