App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Bronckhorst: ‘Natuurlijk is Feyenoord de club van mijn hart’

Van Bronckhorst: ‘Natuurlijk is Feyenoord de club van mijn hart’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Sinds bekend werd dat Arne Slot Feyenoord gaat verlaten voor Liverpool, passeren verschillende namen de revue om hem op te volgen. Oud-trainer Giovanni van Bronckhorst lijkt een geschikte kandidaat.

“Feyenoord is mijn club, dat weet natuurlijk iedereen”, zegt Van Bronckhorst tegenover RTL7. “Ik denk dat je ook gewoon credits moet geven aan het Feyenoord van de laatste drie jaar. Ze hebben fantastisch gepresteerd en prijzen gewonnen, maar ook gewoon hoe ze zich hebben gemanifesteerd op het hoogste podium.”

“Voor mij is het als fan nu geweldig, maar ik heb wel een verleden bij de club”, vervolgt de oud-Feyenoorder zijn verhaal. “Vanaf mij zevende heb ik daar gewandeld en dan is het denk ik ook wel logisch dat mensen aan je denken. Op dit moment speelt er helemaal niets, zeker niet. Ik heb er nog niet over na hoeven denken, maar heb er al een geweldige tijd gehad.”

Hoe zit het dan met een terugkeer? “Dat zijn wel dingen waar je over na gaat denken. Daar ben ik wel op een manier weggegaan van hoe ik het eigenlijk niet wilde. Maar natuurlijk is Feyenoord de club van mijn hart. Ik heb heel veel mooie momenten gehad en die koester ik.” Of de oefenmeester een andere trainer in gedachte heeft voor zijn club? “Er worden genoeg coaches genoemd en ik heb helemaal geen voorkeur.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Frank van Rhee 2 mei 2024 - 11:42

Beter van niet.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert