App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuwe stap van Persie: ‘Hier zit een plan achter’

Nieuwe stap van Persie: ‘Hier zit een plan achter’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Hoewel het nog wachten is op de officiële bekendmaking weten velen het zeker: Robin van Persie gaat de nieuwe trainer van SC Heerenveen worden. Sander De Vries laat bij Omroep Abe van de Leeuwarder Courant zijn licht schijnen op de situatie rondom van Persie.

Afgelopen weekend verloor Heerenveen met grote cijfers van PSV. “Hoe zou Van Persie naar de wedstrijd hebben gekeken? Ze hebben meerdere gesprekken gehad. SC Heerenveen wil hem als trainer, en van Persie wil trainer worden van SC Heerenveen”, begint Sander De Vries. “Ik zal je zeggen: dit gaat gebeuren. Het is wachten op de witte rook.”

Jan Vlap gaat verder. “Als Feyenoord het niet had gewild dan had Feyenoord het niet zover laten komen. Ik denk ook niet dat Feyenoord nu nog denkt: we moeten hem nu nog snel terughalen. Natuurlijk niet. Hier zit een plan achter. Ze hebben ook wel rekening gehouden met het feit dat Arne Slot weg zou kunnen gaan.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert