App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Liverpool had waarschijnlijk liever Xabi Alonso van Leverkusen gehaald’

‘Liverpool had waarschijnlijk liever Xabi Alonso van Leverkusen gehaald’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Simon Kuper, kenner van het Engelse voetbal, neemt de keuze van Liverpool voor Slot onder de loep.

“De allergrootste prijzen winnen is Jürgen Klopp daar de laatste drie jaar ook niet meer gelukt. Ik vrees dat dat onder Slot ook niet gaat gebeuren”, zegt Kuper tegenover de NOS. Arne Slot was ook niet de eerste keuze. “Liverpool had waarschijnlijk liever Xabi Alonso van Leverkusen gehaald, maar die wilde niet. Niemand heeft het charisma van Klopp, dus houdt de club zich vast aan een trainer die ‘Kloppiaans’ voetbal speelt. Slot is zo’n trainer, dus nemen ze hem.”

Kuper gaat verder. “Of Slot gaat slagen? Daar ben ik gematigd in. Je speelt wel in een competitie met waarschijnlijk het beste team van de 21ste eeuw, Manchester City. Je bent bijna altijd minder dan die ploeg. Je zult dus niet snel de Premier League winnen. Maar ik denk dat hij wel een goede trainer wordt voor Liverpool.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert