App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Het is echt zo bepalend wie er aan de knoppen zit bij zo’n team’

‘Het is echt zo bepalend wie er aan de knoppen zit bij zo’n team’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Voetbalpraat bespreken Maarten Wijffels en Kenneth Perez het vertrek van zowel Robin van Persie als Arne Slot.

“Nu hoor ik mensen zeggen dat het geraamte staat bij Feyenoord, dus dat het bijna niet uitmaakt wie er komt”, opent Perez. “Maar het is echt zo bepalend wie er aan de knoppen zit bij zo’n team. Het gaat om elke dag, elke zin en elke handeling die je doet.” Maarten Wijffels haakt in met een voorbeeld: “Daarom kan ik me er bijna aan ergeren dat er op tv toch nog wordt gezegd dat Robin van Persie wel trainer van Feyenoord kan worden met een ervaren man naast hem. Er zijn heel veel zaken die gewoon alleen een hoofdtrainer kan overbrengen.”

“Van Persie kan best een getalenteerde trainer zijn, maar hij heeft geen idee hoe je een volwassen selectie managet. Dat weet hij helemaal niet. Hoe kun je dat nou opperen? Hoeveel voorbeelden moet je nog hebben bij een jonge trainer die bijna geen ervaring heeft? Van Bronckhorst had Advocaat nodig, Cocu had Hiddink nodig en Van Bommel en Van Nistelrooij hebben we zien sneuvelen. En dan toch maar weer roepen dat hij het moet doen”, besluit Wijffels.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert