Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Feyenoord zal niet van stel op sprong duidelijk hebben wie Arne Slot moet opvolgen’

‘Feyenoord zal niet van stel op sprong duidelijk hebben wie Arne Slot moet opvolgen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is bezig aan zijn laatste weken in Rotterdam en het speculeren is inmiddels in volle gang. In de AD Voetbalpodcast laten de heren hun licht schijnen op het vertrek van Slot én over wie zijn opvolger moet worden.

“Feyenoord zal niet van stel op sprong duidelijk hebben wie Arne Slot moet opvolgen”, begint journalist Maarten Wijffels. “Er worden een heleboel namen de wereld in geslingerd. De ene enorm onderbouwd met statistieken en de ander meer vanuit de onderbuik. Dat kunnen we hier ook gaan doen, maar wat heeft dat voor zin? Laten we gewoon even wachten welke richting de club echt op gaat.”

Wijffels gaat verder. “Het leiden van een topclub gaat vooral om het managen van relaties en spelers. Het mooiste voorbeeld zie je nu bij Liverpool waar Jurgen Klopp alles kan verzinnen, maar het komt allemaal neer op Salah die wel of gaan handje geeft. Dat moet je managen en bij Arne Slot weten we helemaal niets van hoe hij dat zal doen op zo’n niveau. Dat moet allemaal nog blijken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws