Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: Hartman voerde gesprekken met Chelsea

1908: Hartman voerde gesprekken met Chelsea

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Woensdagmiddag liet 1908 weten dat Quilindschy Hartman dit jaar gesprekken heeft gevoerd met Chelsea over een mogelijke transfer. De linksback heeft afgelopen maart een knieblessure opgelopen, waardoor de overstap voorlopig wordt uitgesteld.

De Engelse club heeft de linksback van Feyenoord de afgelopen maandag uitvoerig gescout en zijn onder de indruk van zijn kwaliteiten. In de maanden voor zijn blessure waren er zelfs al gesprekken tussen het bestuur van Feyenoord en het management van de linksback. Door zijn knieblessure heeft Chelsea echter uiteindelijk geen contact met Feyenoord opgenomen.

Hartman heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2026.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws