App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ik ben plaatsvervangend trots voor Arne Slot’

‘Ik ben plaatsvervangend trots voor Arne Slot’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is de nieuwe trainer van Liverpool en bij FC Rijnmond bespreken de heren aan tafel de overstap van de oefenmeester.

“Ik ben plaatsvervangend trots voor Arne Slot”, zegt Robert Maaskant. “Ik vind het wel nog steeds verrassend. Ik had niet verwacht dat een club als Liverpool nu bij hem terecht zou komen, omdat hij geen kampioen is geworden dit jaar, uitgeschakeld in de Champions League en uitgeschakeld in de Europa League. Er wordt door clubs ook echt wel gekeken naar of je prijzen wint. Maar wat hij gedaan heeft bij Feyenoord is waanzinnig knap en zijn voetbalvisie is geen enkele twijfel over. Zelf had ik liever gezien dat hij naar een iets kleinere club was gegaan.”

Sander Westerveld heeft twee jaar onder contract gestaan bij Liverpool en speelde samen met Slot. “Toen hij hier kwam drie jaar geleden, dachten ze echt van ‘succes’. Wat hij toen met dat elftal heeft gedaan zonder echte grote aankopen, dat is ongelofelijk. Hij haalt alle potentie uit de spelers. Ik denk dat hij echt geweldig werk heeft verricht.” Maaskant heeft echter wel een advies: “Het enige wat ik hoop is dat hij niet dezelfde fout maakt als Erik ten Hag heeft gedaan, door in zijn eigen poule van spelers te zoeken. Daar is er misschien één goed genoeg voor, maar zeker niet drie of vier.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert