App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Gaat Geertruida met Slot mee naar Liverpool? ‘Minstens dertig miljoen’

Gaat Geertruida met Slot mee naar Liverpool? ‘Minstens dertig miljoen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is bezig aan zijn laatste weken in Rotterdam. De oefenmeester uit Bergentheim gaat aan de slag bij Liverpool en de vraag is of hij spelers mee gaat nemen naar Engeland. Marcel van der Kraan van De Telegraaf acht die kans vrij groot.

“Ik denk dat de kans dat Geertruida daarheen gaat groter dan vijftig procent is”, aldus Van der Kraan. “Hij staat op de radar en heeft het fantastisch gedaan in het Nederlands elftal én in de Champions League. Het is de speler die van alle Feyenoorders fysiek het beste bij de Premier League past”, aldus de journalist.

Van der Kraan gaat verder. “Ik heb over Geertruida geen enkele twijfel, die heb ik zóveel zien spelen”, stelt hij. Over de transfersom wordt ook al gespeculeerd. “Minstens dertig miljoen”, denkt Van der Kraan te weten. “Feyenoord kon hem vorig jaar verkopen voor 25 miljoen. Dat deed de club niet. Hij heeft nu nog een jaar contract, ik denk dat er wel een flink bedrag op tafel moet komen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert