App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws De geruchtenmolen draait op volle toeren: ‘Twee kandidaten op dit moment heel erg in beeld’

De geruchtenmolen draait op volle toeren: ‘Twee kandidaten op dit moment heel erg in beeld’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Sinds bekend werd dat Arne Slot de nieuwe trainer van Liverpool gaat worden draait in Rotterdam de geruchtenmolen op volle toeren. Chef Telesport Marcel van der Kraan gaat in gesprek met De Telegraaf in op de situatie.

“In mijn ogen zijn er twee kandidaten op dit moment heel erg in beeld”, zegt Van der Kraan. “Marino Pusic ligt geweldig bij de spelers en is een man die ook in Nederland op eigen benen heeft gestaan. Hij heeft Champions League gespeeld met Shakhtar en het geweldig gedaan tegen Barcelona. Maar hij zit natuurlijk bij een club die in een ongelofelijk moeilijk land actief is. Zijn familie is nog hier en zijn zoon speelt bij Feyenoord, maar Feyenoord gaat nooit van één naam uit.”

Ook een opvallende naam staat er goed op. “Graham Potter, van wie iedereen denkt dat hij in beeld is bij Ajax, maakt een grotere kans om naar Feyenoord te gaan. Feyenoord staat er veel beter op en Potter heeft zijn bedenkingen over Ajax, omdat de club niet de goede organisatie heeft staan.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

RM 30 april 2024 - 18:52

Nee hè.. geen Potter aub!!

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert