App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dat hoeft niet en is ook de verdienste van Slot’

‘Dat hoeft niet en is ook de verdienste van Slot’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Rondje Eredivisie bespreken de heren het vertrek van Arne Slot. Zo ook de stelling ‘Vertrek van Slot zorgt voor pas op de plaats bij Feyenoord’.

“Dat hoeft niet en is ook de verdienste van Slot”, zegt Simon Zwartkruis. “Hij heeft natuurlijk veel meer gedaan dan alleen prijzen winnen. Hij heeft de hele club op zijn kop gezet. Iedereen geniet van de manier waarop hij zijn ploeg laat voetballen, maar daar zit ook een medische omslag ook bij met de staf. Tijdens één van zijn eerste gesprekken met Frank Arnesen zei hij al: de hele club moet aan de bak. Dat was precies wat Arnesen wilde horen en het is niet iets wat ineens vervliegt als de architect weggaat.”

“Het gaat er wel om dat de opvolger van Slot in die lijn verder moet”, gaat Zwartkuis verder. Dat Feyenoord naar een hoofdtrainer zoekt met specifieke eisen is al een tijdje bekend. Toen Slot vorige zomer in de belangstelling stond van Tottenham Hotspur kon Dennis te Kloese al zoeken naar een opvolger. “Slot heeft natuurlijk zelf bewezen dat het niet lang hoeft te duren voordat je een team aan het voetballen krijgt. Volgens mij heeft Slot er ook voor gezorgd dat er budget is”, vertelt Marco Timmer.

Timmer denkt wel dat de Rotterdammers een drukke zomer voor de boeg hebben. “Ze raken ook Hancko en Geertruida kwijt en misschien Gimenez, Wieffer en Timber als hij een goed EK speelt. Dan is het dus zaak dat je het laatje opentrekt en daar de eerste kandidaat uithaalt die in de lijn van Slot verder gaat. Ik voorzie veel meer problematiek met alleen Te Kloese aan het roer. Bij Feyenoord is het na het vertrek van Slot wel heel dun.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert