Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem maakt zich niet druk: ”Ik slaap wel hoor, de club blijft toch gewoon bestaan?”

Van Hanegem maakt zich niet druk: ”Ik slaap wel hoor, de club blijft toch gewoon bestaan?”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is bezig aan zijn laatste weken als trainer van Feyenoord. Willem van Hanegem maakt zich in ieder geval niet druk om het vertrek van de oefenmeester, zo laat hij weten in de Willem en Wessel Podcast.

”De club blijft toch gewoon bestaan? Het eerste jaar was heel mooi om te zien. Het tweede jaar word je kampioen en was het met vlagen goed. Dit jaar heb ik wedstrijden gezien waar ik niet vrolijk van wordt. De ploegen waar ze goed tegen hebben gespeeld, daar is nu niets meer van over. Het was eigenlijk niet zo bijzonder. Je had verder kunnen komen als de bepalende spelers hun niveau hadden gehaald.”

De Krommegaat verder. ”Advocaat was een trainer die hield van een bepaald spelletje, maar voor hetzelfde geld had hij ook kampioen kunnen worden”, Van Hanegem benadrukt vooral dat er ook zonder Slot succes geboekt kan worden. ”Ik slaap wel hoor, ik maak me niet zo druk over de komende jaren. Ik heb genoten, maar ik heb af en toe ook dat ik niet wist waar ik naar zat te kijken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws