App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ik denk dat ze bij Feyenoord ook wel over Pusic gaan praten’

‘Ik denk dat ze bij Feyenoord ook wel over Pusic gaan praten’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het vertrek van Arne Slot is aanstaande en daarmee draait ook de geruchtenmolen op volle toeren. Een van de namen die regelmatig voorbij komt is die van Marino Pusic. Mikos Gouka denkt wel dat de naam van Pusic de revue zal passeren in het Maasgebouw.

“Shakhtar heeft 5,5 ton betaald om Pusic bij Feyenoord weg te krijgen rond de winter, dus het lijkt me sterk dat ze hem nu weer terug laten gaan”, begint de clubwatcher in de AD Voetbalpodcasy. “Maar ik weet niet wat de deal daar is en of ze er heel moeilijk over doen. Hij heeft wel een aantal voordelen, waarmee zeker niet uit te sluiten is dat hij in beeld zal raken.”

Gouka ziet veel voordelen: “Pusic heeft in de staf van Slot gewerkt, weet hoe het voetbal gespeeld moet worden en welke intensiteit erbij hoort. Hij was een graag geziene trainer in de spelersgroep en heeft ook wel wat aanbidders binnen de club. Ook in de Raad van Commissarissen, in de hoek van Sjaak Troost en Toon van Bodegom. Dat zijn geen onbelangrijke mensen om achter je te hebben. Ik denk dat ze bij Feyenoord ook wel over Pusic gaan praten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert