Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dit behoort tot de top tien van de wereld wat betreft banen voor een trainer’

‘Dit behoort tot de top tien van de wereld wat betreft banen voor een trainer’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vrijdag werd bekend dat Feyenoord en Liverpool eruit zijn: Arne Slot wordt de nieuwe trainer van de Engelse grootmacht. In Dit Was Het Weekend op ESPN laat Kenneth Perez zijn licht schijnen op de overstap.

”Het is zeker iets om trots op te zijn! Van harte gefeliciteerd, volledig terecht. Wat een baan om binnen te halen. Dit behoort tot de top tien van de wereld wat betreft banen voor een trainer,” vertelt Perez. ”Ook nog eens uit ons opleidingsland, dan vind ik dat wel een compliment. Ik vind het ook knap van de leiding dat ze het aandurven.”

”Ze zullen ongetwijfeld alle informatie ingewonnen hebben. Veel data bekeken. Meestal hoor je in Engeland, en dat zie je ook bij de supporters: die hebben geen idee wie ze als trainer krijgen. Terwijl wij denken, hallo. Het is Arne Slot! Ik moet zeggen, dat zegt wel veel over hen, dan over onze competitie. Wij spelen ook Europees voetbal, daar moeten ze Slot van kennen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws